ИСКАТЕ ЛИ ДА НЕ СЕ ПОЗНАВА ВЪЗРАСТТА ВИ?

ИСКАТЕ ЛИ ДА НЕ СЕ ПОЗНАВА ВЪЗРАСТТА ВИ?

 (7)    0

  Грижа за лицето

Когато си изградите навик за правилна ежедневна грижа за кожата, вие си осигурявате здрава и по-млада кожа в дългосрочен план.

1. На първо място: Поддържайте кожата си чиста. Почиствайте сутрин и вечер!

Първата ви грижа вечер е премахването на грима. Никога не лягайте с грим! Гримът, както и ежедневното замърсяване на кожата от въздуха, праха и други контакти, може да запуши порите и нарушава естествения цикъл на обновяването й. Това ускорява остаряването на кожата. Почистването дава възможност на вашата кожа да се възстанови и обнови през нощта.

Сутрин отново я почистете и освежете. Според типа на вашата кожа изберете лек кремообразен почистващ препарат или ефикасен гел-почистващ препарат за мазна кожа. Не мийте със сапун – той нарушава нормалната киселинност (рН) на кожата, която също е нейна защита.

2. Втората стъпка в рутинната денонощна грижа за вашата красота е: Ексфолирайте, за да подобрите естествения процес на обновяване на кожата.

Внимателно подберете подходящ тоник. Тази удивителна течност измива мъртвите клетки от повърхността на кожата и е ключ към поддържане на кожата здрава, свежа и по-млада. Така давате възможност на вашата кожа да активира своите антибактериални и противовъзпалителни свойства и да поддържа по-гладък, лъчезарен и по-светъл тен.  

3. Третата и не по-малко важна грижа е овлажняването. Овлажнявайте, когато е необходимо.

Направете услуга на вашата кожа. Дайте й доза хидратация. В зависимост от това къде виждате или чувствате признаци на сухота (областта на очите, бузите, шията, деколтето), бързото възстановяване на влагата ще се изплати в дългосрочен план. Потребностите на кожата се променят във времето, така че вашият хидратиращ крем може да се нуждае от допълнителна сила срещу състаряването. Изберете най-подходящия крем за вашата възраст и тип кожа.

Наградата? Никой никога няма да познае възрастта ви.

 

 (7)    0

Your comment has been sent successfully. Thanks for comment!
Leave a Comment
Captcha
Product added to wishlist
Продуктът е добавен за сравнение.

Сайтът https://ocharovatelna.com/ използва така наречените „бисквитки“ („cookies“), за да ви предостави възможно най-доброто потребителско обслужване.

Прочетете повече тук.