Почистваща система: Ексфолираща четка...

Почистваща система: Ексфолираща четка + Ексфолиращ измиващ крем за лице

Olay
RCLS002
Последна наличност
59,00 лв.
С вкл. данък

Водоустойчива четка, с която почистващият крем 4 пъти по-ефективно дълбоко почиства и нежно ексфолира Т зоната и брадичката, увеличавайки до 30% абсорбцията на подхранващите продукти. Задържа бариерната влага в кожата. Според Euromonitor 2011 създадената от Olay в сътрудничество с екип дерматолози система за почистване на кожата е революция в категорията Грижа за лицето.

Двускоростна водоустойчива четка, подходяща за ползване под душ. Конструирана така, че по-добре отстраняване на замърсяванията в Т зоната и брадичката. Прилаган с нея, почистващият крем 4 пъти по-ефективно дълбоко почиства и нежно ексфолира, увеличавайки до 30% абсорбцията на подхранващите серуми и кремове. Задържа бариерната влага в кожата. Според Euromonitor 2011 създадената от Olay в сътрудничество с екип дерматолози система за почистване на кожата е революция в категорията Грижа за лицето.

Употреба: Изплакнете кожата на лицето и четката с топла вода. Поставете малко от измиващия крем в ръката и масажирайте лицето. Включете четката и леко я движете около лицето за около 1 минута. Изплакнете лицето и главата на четката с вода.

В следната категория има още 16 продукта:

Product added to wishlist
Продуктът е добавен за сравнение.

Сайтът https://ocharovatelna.com/ използва така наречените „бисквитки“ („cookies“), за да ви предостави възможно най-доброто потребителско обслужване.

Прочетете повече тук.